Accommodaties Diverse Landen
Sites om naar accommodaties te zoeken in meerdere landen


 

http://www.homeaway.nl/
Site om te zoeken naar heel veel vakantiewoningen (vakantiehuizen, appartementen en villa's) over de hele wereld. In het aanbod zijn meer dan 20.000 rolstoelvriendelijke locaties opgenomen. Hier is eenvoudig op te zoeken. Er is geen uitgebreide informatie over de aanpassingen te vinden, maar het brengt je wel op weg.

http://www.accessatlast.com
Z
oals ze zelf zegt, is dit dé site om naar aangepaste accommodaties te zoeken in heel de wereld! De lijst zal uiteraard nooit volledig zijn, maar de site lijkt zeker de moeite waard. Engelstalige site. Er is ook informatie over vervoer in Groot Brittanie te vinden.

http://www.procrustes.nl/
Door de stichting IHD-Zorg in het Buitenland opgezette site over rolstoeltoegankelijkheid van hotels en appartementen in het buitenland. Er staat heel veel informatie op de site waar je zelf verder mee aan de slag kan. Ook staat algemene informatie over sommige landen beschreven (voor gehandicapten)

http://www.vakam.nl
Site met aangepaste accommodaties over de hele wereld. Met soms uitgebreide informatie, en soms wat minder, maar altijd met adres of telefoonnummer voor meer informatie.

http://www.rolliday.net/rolliday/nederlnd.html
Site waarop je naar aangepaste vakantieaccommodaties (ook campings!) kunt zoeken.

Terug naar
accommodaties diverse landen

 

Wordt de site maar gedeeltelijk weergegeven? Klik dan hier om naar de complete homepagina te gaan