Aparte Vakanties
Specifieke Vakantieshttp://www.ect-vakanties.nl
ECT-vakanties biedt zowel groeps- als individuele reizen aan in binnen- en buitenland. Vroeger was dit het reisbureau van het Reumafonds maar sinds 1 januari van dit jaar heeft de Stichting Residentiële en Ambulante Zorg dit over genomen. Alle locaties die op de website staan zijn rolstoeltoegankelijk. En ook de locaties vermeld onder de groepsreizen zijn via ECT individueel te boeken. Dit kan zowel met als zonder medische zorg. Uitgebreide site met veel informatie.

http://www.hetvakantiebureau.nl/nl/home
Organisatie die zich vooral richt op oudere mensen, die bijvoorbeeld na verlies van een partner een geschikte vakantie zoeken om er alleen op uit te gaan of die samen met een gehandicapte partner er even tussen uit willen. 3 Accommodaties in het reisaanbod zijn geschikt voor gehandicapten.

http://www.parcspelderholt.nl
Parc Spelderholt (Beekbergen, Gelderland) richt zich op de integratie van mensen met een functiebeperking in de samenleving. Spelderholt organiseert leergangen voor jongeren, veelal schoolverlaters, maar bied ook vele verblijfsmogelijkheden voor mensen met en zonder functiebeperking, zoals themaweken, logeerweekenden en gezinsvakanties.

http://www.wigwamva
llei.nl
Organisatie die 14-daagse vakanties aanbied voor gezinnen met een gehandicapt kind. Het aanbod bestaat uit 5 locaties over heel Nederland verspreid. Er wordt veel voor de kinderen georganiseerd, zodat de ouders ook lekker tot rust kunnen komen.

http://www.handicamp.eu/index.htm
Organisatie met een grote, aangepaste camper. Diverse mogelijkheden voor groepsvakanties.

http://www.depalatijn.nl
Alkmaar Zorghotel met ongeveer 50 kamers, allen geschikt voor mindervaliden. Verschillende extra hulpmiddelen kunnen gereserveerd worden. En diverse zorgverlening mogelijk.

http://www.diemer-zorgvakanties.nl/
6-Daagse vaarvakanties voor gehandicapten op de Prins Willem Alexander.

http://www.manege-zonder-drempels.nl/
Manege, bekend van bladen en tv. Voor (meervoudige) gehandicapten kinderen. Met groeps- en gezinsaccommodaties.

http://www.tesselhuus.nl/
Organiseert doe-vakanties op Texel voor zwaar lichamelijk gehandicapte kinderen en volwassenen.

http://www.stichtingonwheels.nl
Stichting die 2 aangepaste campers verhuurt. (En de stichting doet nog veel meer!)

Terug naar
Aparte vakanties

 

Wordt de site maar gedeeltelijk weergegeven? Klik dan hier om naar de complete homepagina te gaan