Aparte Vakanties

Zeilvakanties Nederland


http://www.varenmetwielen.nl
Stichting die een geheel aangepast gemotoriseerd motorjacht heeft gerealiseerd en verhuurt. Geschikt voor maximaal 6 personen, waarvan maximaal 2 in rolstoel. Je mag zelf varen of er kan een schipper ingehuurd worden (dan kunnen er max. 4 personen mee). Op de site staan goede foto's van de aanpassingen.

http://www.lutgerdina.nl
De Lutgerdina is een zeilschip dat volledig is aangepast voor mensen met een handicap. Het schip is rolstoeltoegankelijk, de gangboorden zijn extra breed gemaakt en nagenoeg alle zeilen zijn vanuit de rolstoel te bedienen. Een modern hydraulisch stuursysteem stelt zeilers met een geringere arm- of handfunctie toch in staat om de Lut op eigen kracht te besturen. Je kunt zowel individueel als met een groep boeken. Er kan ook overnacht worden op het schip.

http://www.catamaranbeatrix.nl/
Aangepaste catamaran van de stichting NebasNsg met plaats voor 4 rolstoelers. Je kunt zowel individueel als met een groep boeken.

http://www.robinson-crusoe.nl
Organisatie gekoppeld aan NebasNsg die zeilvakanties op een eiland in de Loosdrechtse plassen aanbiedt. Voor zowel groepen als individueel. Diverse mogelijkheden.

http://www.vossenhol.nl/
Zeilen op De Kaag en in Friesland. Zeilschool met zeilweken voor gehandicapten.


Terug naar
Aparte vakanties

Wordt de site maar gedeeltelijk weergegeven? Klik dan hier om naar de complete homepagina te gaan