Georganiseerd en Zorgverlening
Assistentie bij regelen en tijdens vakantie
Vraagbaken, informatie, zorgverlening, hulp bij het regelen van vakanties...

http://www.familycare.nl/
Family Care is een door de AWBZ toegelaten zorgorganisatie die gespecialiseerd is in het verplegen, verzorgen en begeleiden van mensen, met een zorg vraag, tijdens hun vakantie in het binnenland en buitenland.

http://www.sizadorpgroep.nl/
Organisatie die actief is op meerdere fronten en onder andere als reisbureau de meest uiteenlopende vakanties kan organiseren. Varierend van een dagje uit in Nederland tot een bedevaartsreis naar Lourdes.

http://www.buitengewoonreizen.nl
Organisatie die helpt bij het regelen van een vakantie in het land van je dromen! Aan allerlei aspecten bij het organiseren is gedacht. Denk aan hulpmiddelen, vervoer, verzorging en nog veel meer.

http://www.handicap-travel.com/index.php
Reisorganisatie die zich richt op aangepaste accommodaties in Spanje voor gehandicapten en senioren. Aandacht voor persoonlijke zorg en begeleiding.

http://www.ihd-zorg.nl/hulp.html
Informatie over zorg op je vaka
ntieadres.

http://www.ihd-zorg.nl/ihdschiphol/ihdschiphol.html#top
Hij is er weer: de link naar de IHD organisatie die hulp behoort te verlenen op Schiphol. Als wij met vakantie gaan moeten de IHD medewerkers altijd van heel ver komen en komt het ze eigenlijk niet gelegen om ons te helpen, maar het komt meestal toch nog goed.

http://www.accesswise.org/
Site van een organisatie in Arnhem waar je informatie op kunt vragen voor een kleine bijdrage van 5 Euro. Ik heb vernomen dat de opgestuurde informatie vaak ook zelf te vinden is op internet, maar dat het best handig is.

http://www.zorgvakantieplan.nl
Onderneming die zich bezig houdt met het adviseren, bemiddelen en organiseren van vakanties met (thuis)zorg voor senioren 70+ en minder validen.

http://www.picturevakanties.nl/
Picturevakanties is, zoals de organisatie zelf aangeeft: "een service- en adviesbureau, dat zich richt op de mens met al zijn/haar mogelijkheden, beperkingen en de vakantie die daarbij passen."
Met aanbod van o.a. campings, bootvakanties, vakantiehuizen, hotels etc. Vaak met mogelijkheden voor zorgverlening en hulpmiddelen.
Picturevakanties blijft op zoek naar allerlei manieren van vakanties vieren, om het aanbod te vergroten.

Terug naar
Georganiseerd en Zorgverlening

 

Wordt de site maar gedeeltelijk weergegeven? Klik dan hier om naar de complete homepagina te gaan