Overige Vakantie Info
Uitgebreide info over meerdere landen

Sites met zowel informatie over accommodaties, als informatie over de toegankelijkheid van omgeving, recreatie, attracties, etc.


 


http://www.franceguide.com/prehome.asp
Website van Maison de la France. Je kunt op de Nederlandse versie klikken en dan staat aan de linkerkant de link "Toerisme en Handicap". Via deze link zou je veel informatie moeten kunnen vinden, maar ik vind het allemaal niet erg duidelijk. Volgens mij staat er bij alle informatie op de website (dus niet alleen bij het "Toerisme en Handicap" hoofdstukje) of het wel of niet geschikt is voor rolstoelers, d.m.v. het label Tourisme & Handicap. Dat label wordt in Frankrijk waarschijnlijk gehanteerd voor rolstoelvriendelijke dingen. Ik vind dat niet erg duidelijk op de site, maar wie weet heb jij er wel wat aan.

http://www.toegankelijkreizen.be/reisinfo.html
Verzamelsite met heel veel links over toegankelijkheid van de verblijfsaccommodatie op vakantiebestemmingen in Europa, het vervoer, de attracties en musea, hulpverlening, enz. De meest interessante links die op deze site staan, heb ik ook op mijn site overgenomen.

http://www.access-able.com
Engelstalige site met allerlei informatie over de hele wereld.

Terug naar
Overige Vakantie Info

 

Wordt de site maar gedeeltelijk weergegeven? Klik dan hier om naar de complete homepagina te gaan