Specifieke Landen
Spanje en Canarische Eilanden


 

http://www.xenofilia.com/villametzorgspanje.htm
Organisatie met diverse vakantiewoningen aan de Costa Blanca, waaronder de prachtige luxe villa Xenofilia. Deze beschikt over een groot verwarmd zwembad met een speciale toegang voor rolstoelgebruikers. Hulpmiddelen worden gratis ter beschikking gesteld. Op de uitgebreide site staat ook veel nuttige informatie over (thuis)zorg.

http://www.la-sonrisa.com
Aangepaste bungalows net buiten Benidorm van Nederlandstalige eigenaars. Sfeervol ingericht en met aanvullende mogelijkheden voor vervoer en zorgverlening. Is speciaal gericht op gehandicapten.

http://www.wheelsonholiday.com/nl/index.htm
Organisatie die voor een groot deel uw reis naar de Costa del Sol in Spanje kan verzorgen, inclusief huur van hulpmiddelen en vervoer. De hotels waar gebruik van gemaakt wordt, zijn door Wheels On Holiday zelf geselecteerd. Duidelijke site met veel informatie.

http://www.polibea.com/turismo/index_ingles.htm
Toeristenbureau met allerlei informatie over reizen en vakanties voor gehandicapten.


http://www.zorgvakanties.com/
Zoals de organisatie zelf op haar site schrijft: "Het grote levensdoel van deze organisatie is het aanbieden van een vakantiemogelijkheid aan de Spaanse Costa Blanca voor mindervaliden, zorgbehoevenden en rolstoelgebruikers." Er worden op de site 5 accommodaties genoemd en medische zorg is mogelijk. De site is erg uitgebreid.

http://www.handicap-travel.com/index.php
Reisorganisatie die zich richt op aangepaste accommodaties in Spanje voor gehandicapten en senioren. Aandacht voor persoonlijke zorg en begeleiding.

http://www.super-teneriffa.de/finca-labonita.htm
Duitstalige site over een aangepaste vakantiewoning op Tenerife. Er worden meer woningen genoemd op de site, maar La Bonita is rolstoelgeschikt.

Zie ook mijn eigen ervaringen met Mallorca, Ibiza en Fuerteventura.

 


Terug naar
Specifieke Landen

Wordt de site maar gedeeltelijk weergegeven? Klik dan hier om naar de complete homepagina te gaan