Specifieke Landen
Afrikahttp://www.tongasabi.nl/afrika/minder-validen-reizen/reizen
Tongasabi werkt o.a. samen met Endeavour Safaris (zie hieronder) waardoor ze speciale (luxe) maatwerk reizen kunnen aanbieden aan families of groepjes met minder validen en begeleiding. Ook zijn er diverse reizen waarop je als individu of samen met je partner of begeleider mee kunt gaan.

http://access2africa.blogspot.com
Zuid Afrikaanse Safari Tour Operator  gespecialiseerd in reizen voor gehandicapten in de regio Kwazulu Natal vanaf Durban langs de Elephant Coast naar het Hluhluwe wild reservaat, het op twee na grootste en over de hele wereld bekende Game Reserve. Er zijn slechts weinig touroperators die reizen voor gehandicapten aanbieden naar dit gedeelte van Zuid Afrika, in KwaZulu Natal.De safari's en reizen zijn voortgekomen uit persoonlijke ervaringen. Engelstalige informatie van dezelfde organisatie is ook te vinden op: http://www.access2africasafaris.co.za.

http://www.go-africa-safaris.com/go/
Mooie site van kleine reisorganisatie die maatwerk reizen aanbiedt naar Kenya. De site is in meerdere talen en er werkt ook een Nederlandse bij de organisatie, dus dat is makkelijk bij het informeren en regelen. Behalve geschikte accommodaties heeft de organisatie ook gedacht aan uitstapjes, vervoer en begeleiding.

http://www.epic-enabled.com/frames/frames.html
Uitgebreide, Engelstalige site van organisatie die groepsreizen naar Zuid Afrika organiseert. Ze werken o.a. samen met de Nederlandse organisatie De Wielewaal

http://www.zuidafrika.com/rolstoel.htm

Site van Zuid-Afrika Reiscenter, een reisbureau gespecialiseerd in reizen naar Zuid-Afrika, met een rolstoel-rondreis in haar pakket. Op de site staat het programma van de reis uitgebreid beschreven. Er gaat geen medische- of verpleegkundige hulp mee, maar de accommodaties en het vervoer is aangepast voor rolstoelers.

http://www.endeavour-safaris.com
Op safari in Afrika met je rolstoel! Engelstalige site.

http://www.wheretostay.co.za/general/features/wheelchair.htm
Links naar rolstoelvriendelijke accommodaties in Zuid-Afrika.

http://www.hermanus-onrus-accommodation.co.za/accommodation-nederlands.html
Ik heb even moeten zoeken op de site, maar volgens mij staat dit prachtige huis in Afrika. Zelfs de beugels bij het toilet zijn mooi om te zien! Slaapkamer, badkamer en keuken aangepast. Met rolstoellift naar etage!

http://www.accessafrica.co.uk
Engelstalige site over een rolstoelvriendelijke accommodatie in Zuid-Afrika, aan de Kwazulu Natal Zuid Kust.

Terug naar
Specifieke Landen


Wordt de site maar gedeeltelijk weergegeven? Klik dan hier om naar de complete homepagina te gaan